ساخت باتری ربات از الیاف دور ریخته شده!

باتری ربات

پژوهشگران امریکایی، باتری‌هایی را برای استفاده در ربات‌ها ابداع کرده‌اند که از الیاف دور ریخته، ساخته شده‌اند.

به گزارش امواج برتر به نقل از ایسنا، باتری‌هایی که در حال حاضر روی ربات‌ها نصب می‌شوند، می‌توانند قدرت الکتریکی آنها را تامین کنند اما اضافه شدن وزن باتری موجب می‌شود که ربات به قدرت بیشتری برای حمل و جا به جایی آن نیاز داشته باشد.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه میشیگان (UMich)، راه حل هوشمندانه‌ای طراحی کرده‌اند که به ربات‌های آینده امکان می‌دهد تا با خنثی کردن وزن خود، نیروی مورد نیاز را تامین کنند. برای این کار، تنها به کمی الیاف کِولار(Kevlar) نیاز است.

این گروه پژوهشی به سرپرستی نیکلاس کوتوف (Nicholas Kotov)، استاد مهندسی شیمی دانشگاه میشیگان، یک سیستم ربات طراحی کرده‌اند که قدرت کافی را برای حمایت ساختاری از ربات دارد.

کوتوف گفت: طراحی ربات‌ها معمولا به استفاده از باتری‌هایی محدود است که بیشتر، فضای داخل ربات را تا ۲۰ درصد و یا بیشتر اشغال می‌کنند و همین میزان از وزن ربات را تشکیل می‌دهند.

کوتوف و گروهش در این پژوهش، باتری‌هایی را از الیاف دور ریخته شده کِولار ساخته‌اند که قدرت آن بسیار بیشتر از باتری‌های کنونی است.

وی امیدوار است که این باتری، بین سه تا پنج سال آینده، به تجاری‌سازی برسد. انتظار می‌رود که نخستین خریداران این باتری، سازندگان پهپادها و ربات‌ها باشند.

این پژوهش، در مجله “Science Robotics” به چاپ رسید.

این خبر چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

منبع ایسنا
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * مشخص شده‌اند.