مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از سرمایه گذاری 3هزار میلیارد تومانی برای توسعه شبکه مخابرات و زیرساخت شبکه ملی اطلاعات با تجهیزات بومی خبر داد.
به گزارش امواج برتر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در آیین امضای تفاهمنامه بومیسازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات با اشاره به اینکه توسعه شبکه مخابرات ثابت با تاخیر در حال انجام است، گفت: این تاخیر را باید جبران کرد تا بتوانیم با توسعه شبکه ثابت، شبکه موبایل کشور را کامل کنیم.
وی با اشاره به تلاش وزارت ارتباطات برای انجام سرمایهگذاری در شبکه ثابت کشور، افزود: در تولیدات داخلی تجهیزات شبکه ثابت در سطح خوبی از فناوری هستیم و در آستانه جهش قرار داریم و اگر سهامداران مخابرات به قول خود عمل کنند شاهد جهش خوبی در این حوزه خواهیم بود.
مجید صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم با اشاره به تکالیفی که برای این شرکت در حوزه شبکه ملی اطلاعات دیده شده است، گفت: یکی از این تکالیف ایجاد زیرساخت مناسب برای اپراتورها و تمام استفادهکنندگان از شبکه ملی اطلاعات است.
وی به امضای این تفاهمنامه برای توسعه شبکه مترو مخابرات با تجهیزات داخلی تاکید کرد و افزود: در حال حاضر در حدود 75 درصد شبکه مخابرات ایران داخلی است و امیدوارم در آینده نزدیک بقیه این شبکه نیز از تولیدات داخلی تجهیز شود.
صدری سرمایه گذاری انجام شده برای توسعه شبکه زیرساخت مخابرات را 3 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با حمایت وزارت ارتباطات و سهامداران شرکت مخابرات ایران امکان سرمایهگذاری و استفاده از تولید داخلی ایجاد شده البته در دو سال گذشته نیز در حدود 100 میلیون یورو نیز از تولیدات داخلی در شرکت مخابرات ایران استفاده شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران که در جمع برخی از تولید کنندگان تجهیزات مخابراتی صحبت میکرد از تولیدکنندگان این تجهیزات خواست کیفیت تولیدات خود را طوری افزایش دهند که قابل رقابت با تولیدات خارجی باشد.
وی با تاکید به اینکه این تجهیزات با پایداری شبکه و استفاده مردم در ارتباط مستقیم است، افزود: شرکت مخابرات ایران 2 هزار میلیارد تومان نیز در لایه دسترسی سرمایهگذاری کرده است.
فرامرز رستگار دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران نیز به روند شناسایی نیازهای شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: با شناخت ماهیت شبکه ملی اطلاعات برای اجرا و عملیات پروژهها این شبکه اعلام آمادگی کردیم.
وی با اشاره به اینکه برای بومیسازی شبکه ملی اطلاعات جلساتی را با مسوولان این شبکه برگزار کردیم، افزود: اولویت ما بومیسازی بخشهای فناوری پیشرفته شبکه است و در یک برنامه دو ساله تا پایان سال 1400 برای این کار برنامهریزی شده است.
بر اساس این گزارش، آیین امضای تفاهمنامه بومیسازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات با حضور سید ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجید صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، وحید یزدانیان رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و فرامرز رستگار، دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای بومیسازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات، برگزار شد.
دیدگاهتان را بنویسید.