سخنگوی صنعت برق کشور از کشف و ضبط ۸۲ دستگاه ماینر در ساختمان بورس اوراق بهادار تهران خبر داد و اظهار کرد: به محض اینکه کنتور در دوره خواندن قرار میگیرد، افزایش مصرف قابل تشخیص است از اینرو زمان زیادی از نصب ماینر در شرکت بورس نگذشته بود که شناسایی صورت گرفت.
به گزارش امواجبرتر و به نقل از ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی، با اشاره به روشهای شناسایی استفاده از ماینر در مکانهای مختلف، ذکر کرد: کنتورهای اندازهگیری یکی از ابزارهای شناسایی هستند و در حال حاضر نیز بیشترین کشفیات از طریق همین کنتورهای اندازهگیری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه طبق آمار ۲۷ درصد شناساییها مربوط به اطلاعرسانی مردم میشود،عنوان کرد: تا کنون ۲۲۰ هزار دستگاه ماینر کشف شده که بیشتر آنها از طریق دستگاههای اندازهگیری و مقایسه میزان مصرف با دورههای قبل بوده است.
سخنگوی صنعت برق کشور افزود: در این میان عدهای از افراد کنتورها را دستکاری میکنند که موجب میشود تفاوت میزان مصرف از چشم همکاران توزیع برق دور بماند و دستگاههای اندازهگیری درست عمل نکنند، البته برای این بخش نیز روشهایی وجود دارد و قطعا شناسایی صورت میگیرد.
رجبی مشهدی با تاکید بر اینکه بیشترین آسیب را در این حوزه صنعت برق متحمل شده است، تاکید کرد: هیچ هماهنگی با هیچ دستگاه و سازمانی برای استفاده از ماینر صورت نمیگیرد چراکه بیشترین آسیب و خسارت متحمل صنعت برق است و ما به هیچ عنوان با این موضوع موافق نیستیم.
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا این امکان وجود دارد که در شرکتهای دیگر نیز دستگاههای ماینر فعال باشند، افزود: قطعا مسوولان هر دستگاه نسبت به این مساله پاسخگو هستند و اگر کشفی در هر سازمان و یا ادارهای صورت بگیرد، برخورد جدی صورت خواهد گرفت، لذا مسوول ادارات دولتی قطعا نظارت کافی در این زمینه خواهند داشت و صنعت برق نیز با جدیت نسبت به این موضوع اقدام میکند.
برخورد جدی خواهد شد
به تازگی شرکت توزیع برق تهران بزرگ نیز در خصوص کشف تعدادی دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شرکت بورس اوراق بهادار تهران خبر داد: صنعت برق با این مورد نیز بر اساس قوانین موجود، برخورد جدی به عمل خواهد آورد. بر اساس گزارش مامورین بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینر که در لحظه بازدید این شرکت در مدار قرار نداشتند کشف و ضبط شده، گفتنی است مصارف محل موردنظر تحت بررسی است.
صنعت برق تاکید میدارد نگهداری یا اتصال دستگاههای استخراج رمزارز فاقد مجوز به هر نحو و در هر محل، غیرقانونی بوده و مسوولیت آن در موارد سازمانی بر عهده بالاترین مقام سازمان و در سایر موارد بر عهده شخص دارنده انشعاب برق است و لذا به مسوولان دستگاههای اجرایی و سایر متذکر میشود با دقت در رعایت موارد فوق از سو استفاده افرد سودجو که شرایط آسیب به منافع عمومی و شبکه برق کشور را فراهم میآورند جلوگیری به عمل آورند.
همچنین از همه هموطنان خواهشمند است در صورت مشاهده مواردی از این دست و استفاده غیرمجاز از برق، نسبت به انعکاس آن از طریق سامانه سمات به آدرس https://www.tavanir.org.ir/samaat اقدام و از پاداش در نظرگرفته شده بهرهمند شوند.
شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در سال جاری در حدود ۸۰۰۰ ماینر غیرمجاز را کشف و تحویل مراجع انتظامی داده است.
دیدگاهتان را بنویسید.