عملیات اجرایی پروژه ۵٠١ میلیارد تومانی احداث پست ۴٠٠/٢٣٠ کیلوولت و اتصالات خطوط مربوطه و توسعه پست ٢٣٠/۶٣ کیلوولت سرپلذهاب در راستای توسعه و حمایت از پروژههای اقتصادی مناطق مرزی روز پنجشنبه با حضور استاندار کرمانشاه آغاز شد.
به گزارش امواجبرتر به نقل از ایرنا، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در آیین کلنگ زنی این پروژه اظهار کرد: این پروژهها شامل احداث پست ۴٠٠/٢٣٠ کیلوولت سرپلذهاب با مشخصات فنی ۲ فیدر ۴٠٠ کیلوولت، ۲ فیدر ٢٣٠ کیلوولت، ۲ ترانسفورماتور قدرت هر کدام به ظرفیت ٢٠٠ مگاولتآمپر و سیستم کنترل DCS با اعتباری بیش از سه هزار و ۵٠٠ میلیارد ریال است.
محمد مرادی گفت: همچنین پروژه خط ۴٠٠ کیلوولت و اتصالات مربوطه با مشخصات فنی خط ۲مداره ۴٠٠ کیلوولت باندل ۲سیمه و اتصالات مربوطه به طول چهار کیلومتر با اعتباری بیش از ۴٠٢ میلیارد ریال پروژه دیگری است که احداث میشود.
وی عنوان داشت: این طرح ها شامل توسعه پست ٢٣٠/۶٣ کیلوولت سرپلذهاب با مشخصات فنی ۲ فیدر ٢٣٠ کیلوولت خط با اعتباری بیش از ۵٧٧ میلیارد ریال و احداث خط ٢٣٠ کیلوولت و اتصالات مربوطه آن با مشخصات فنی خط دو مداره ٢٣٠ کیلوولت به طول ١۶ کیلومتر و با بیش از ۵٣۴ میلیارد ریال اعتبار است.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در ادامه افزود: این پروژهها با هدف افزایش قابلیت اطمینان و رفع افت ولتاژ شبکه انتقال، تداوم و افزایش ظرفیت صادرات و تامین زیر ساختهای طرحهای توسعهای و اقتصادی در شهرستان سرپلذهاب احداث میشود.
وی در ادامه گفت: برای این پروژه بزرگ برقرسانی در منطقه، اعتباری بیش از پنج هزار و ١٣ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
فرماندار سرپل ذهاب نیز افزود: طرح کلنگ زنی پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در روستای نقاره کوب، به عنوان یک خدمت بزرگ به مردم صورت گرفت.
نورالدین فرزادی پور بیان کرد: برای این طرح، تامین زمین مناسب از سوی مشارکت و همراهی کشاورزان صورت گرفته و بستر زمین مناسب با نرخ کارشناسی حداقلی تفاهمی، بین مردم و برق منطقهای انجام گرفت.
وی اعلام داشت: این طرح شبکه برق منطقهای را به شبکه سراسری وصل میکند و به عنوان یک ظرفیتی در آینده نیاز صنعتی و خانگی را تامین میکند و مازاد تولید را هم به مناطق دیگر صادر میکند که انتظار میرود در این راستا برای ایجاد اشتغال در منطقه اولویت با نیروهای بومی باشد تا از برکات این خدمت، مردم این منطقه نیز برخوردار باشند.
نماینده مردم سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلان غرب در مجلس شورای اسلامی نیز عنوان داشت: مردم این منطقه برای راهاندازی این طرح با در اختیار گذاشتن زمین کشاورزی با حداقل نرخ همکاری لازم داشتند و امید است هر چه سریعتر پرداختیهای لازم صورت گیرد زیرا که این زمینها منبع درآمدی برای کشاورزان به شمار میرود.
شهریار حیدری گفت: با ارزیابیهای صورت گرفته این دشت نقاره کوب در بخش قلعه شاهین بهترین گزینه برای تولید برق خورشیدی است که امید است با پیگیری استاندار و حضور وزیر نیرو این اتفاق بیفتد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
دیدگاهتان را بنویسید.