پرداخت ۱۵ درصدی نرخ تامین برق برای مشترکان خوش مصرف

پرداخت ۱۵ درصدی نرخ تامین برق برای مشترکانی خوش مصرف

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر بیان کرد: مشترکانی که در حد الگو مصرف می‌کنند، ۱۵ درصد نرخ فراهم کردن برق را می‌پردازند.


به امواج‌برتر و به نقل از توانیر، عبدالامیر یاقوتی در خصوص پیش‌بینی ناترازی برق در اوج بار تابستان امسال، عنوان کرد: با توجه به میزان مصرف کنونی، کاهش بارندگی‌ها و شرایط دمایی، برآورد می‌شود که در دوره اوج بار یک اختلاف ۲۰ درصدی بین تولید و درخواست برق را شاهد باشیم. البته این بدان معنا نیست که امکان جبران این رقم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های بیشماری برای کاهش این اختلاف و جلوگیری از پیامدهای منفی آن در نظر گرفته شده است، گفت: این برنامه‌ها در قالب ۳۶ بسته گردآوری شده که در ۳ زمینه اجرا خواهند شد. زمینه اول بر پایه صرفه جویی مصرف است. زمینه دوم بر پایه جابه‌جایی بار و زمینه سوم که امیدواریم به آن نیاز نباشد، مدیریت اضطراری بار است.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، ذکر کرد: بیشتر بسته‌های تهیه شده در زمینه صرفه جویی مصرف است که معطوف به جلوگیری از ناهنجاری‌های مصرف در سمت مصرف‌کننده، استفاده از فناوری‌های استفاده‌کننده و امکانات موجود است.

یاقوتی در ادامه آشکار کرد: الگوی مصرف برق در ماه های غیرگرم سال در مناطق عادی ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه است که در ماه‌های گرم به ۳۰۰ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد.

وی گفت: در حال حاضر، ۷۵ درصد مشترکین خانگی کمتر از الگو مصرف می‌کنند. این مشترکین تنها ۱۵ درصد نرخ فراهم کردن برق را می‌پردازند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر تاکید کرد: مشترکی که زیر الگو مصرف می‌کند، هزینه برقش در ماه حدود ۲۳ هزار تومان می‌شود. مشترکی که بین الگو تا ۱.۵ برابر الگو مصرف برق دارد، هزینه برقی حدود ۴۲ هزار تومان را پرداخت می‌کند. اما مشترکی که ۵ برابر الگو مصرف می‌کند، می‌بایست قبض برق ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی را بپردازد.

وی در عین حال یادآور شد: البته مشترکانی که ۵ برابر الگو یا بیشتر مصرف می‌کنند تنها ۰.۵ درصد مشترکان را تشکیل می‌دهند.

این خبر چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

منبع گروه خبر امواج‌برتر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * مشخص شده‌اند.