مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی شرکت توانیر بیان کرد: صنایع داخل یا خارج از شهرکهای صنعتی در صورت نصب نیروگاه خورشیدی معادل ۸۰ درصد دیماند مصرفی، از برنامههای مدیریت بار تابستان معاف میشوند.
به گزارش امواجبرتر به نقل از توانیر، عبدالرضا حسینیمهر از معافیت مدیریت بار برای صنایع داخل شهرکهای صنعتی در صورت ساخت نیروگاه خورشیدی تا ۸۰ درصد دیماند مصرفی خبر داد که صنایع خارج از شهرکهای صنعتی دارای فیدر اختصاصی یا متصل به فیدر عمومی را نیز شامل میشود.
وی، صنایع را به دید شیفت کاری در ۳ دسته تقسیم بندی کرد که بر این اساس صنایع تک شیفت میتوانند با ساخت نیروگاه خورشیدی معادل ۵۰ درصد بارمصرفیشان، از برنامههای مدیریت بار تابستان معاف شوند.
وی ظرفیت مورد نیاز خورشیدی برای صنایع دو شیفت را معادل ۶۵ درصد و برای صنایع ۳ شیفت معادل ۸۰ درصد دیماند مصرفی این صنایع عنوان کرد که در صورت ساخت می توانند بدون محدودیت ساعات اوج بار، برق دریافت کنند.
حسینی مهر از برپایی جلسات بیشمار با وزارت صمت و شرکت شهرکهای صنعتی و ابراز تمایل صنایع به بهرهمندی از این فرصت گرانمایه خبر داد که با اقبال چندین شهرک صنعتی در استانهای تهران، قزوین و خراسان رضوی همراه شده است.
وی آشکار کرد: صنایع حتی اگر معادل صد درصد نیازشان هم نیروگاه خورشیدی بسازند، به دلیل قطع برق خورشیدی در شب، پاسخگوی نیازشان نیست و از این رو برق صنایع همچنان از شبکه فراهم میشود و برق تولیدی پنلهای خورشیدی نیز در اختیار شبکه قرار میگیرد.
به گفته مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی توانیر، با اجرای نیروگاه خورشیدی، مجموعه شهرک صنعتی یا فیدر مربوطه از مدیریت بار تابستان معاف میشود و اجرای آن به طور مجزا و به طور پراکنده برای هر یک از صنایع پیشبینی نشده است.
حسینی مهر استفاده از پنلهای خورشیدی و معافیت مدیریت بار برای مشترکان کشاورزی را نیز قابل انجام دانست و ادامه داد: بر اساس برنامه پیشبینی شده در ۱۴ مگاپروژه صنعت برق، بخش کشاورزی نیز با ساخت نیروگاه خورشیدی معادل ۸۰ درصد دیماند مصرفی، از برنامه مدیریت بار تابستان معاف میشود.
وی مزیت بخش کشاورزی در این طرح را علاوه بر استفاده از معافیت مدیریت بار طی ۴ ماه اوج بار، امکان فروش تضمینی برق خورشیدی به شبکه، طی ۸ ماه باقیمانده از سال عنوان کرد که تاکنون با استقبال خوب کشاورزان استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، استان کرمان و استان اصفهان و ساخت نیروگاه خورشیدی در این مناطق همراه شده است.
دیدگاهتان را بنویسید.