مخالفت مجلس با فوریتی بودن لایحه تغییر ساعت رسمی کشور

مخالفت مجلس با فوریتی بودن لایحه تغییر ساعت رسمی کشور

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دوفوریت و یک فوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان مخالفت کردند.


به گزارش امواج‌برتر و به نقل از ایرنا، در جلسه علنی روز چهارشنبه (سوم اردیبهشت ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی، بررسی دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان در دستور کار قرار گرفت که نمایندگان با ۱۰۴ رأی موافق، ۱۱۷ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از ۲۳۲ نماینده حاضر در مجلس با دو فوریت این لایحه مخالفت کردند.

در ادامه یک فوریت آن به رأی گذاشته شد که این بار نیز با ۱۱۴ رأی موافق، ۱۰۶ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از ۲۳۲ نماینده حاضر در مجلس یک فوریت آن هم به تصویب نرسید.

در نهایت با اعلام نظر محمدباقرقالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی، این لایحه به صورت عادی اعلام وصول شد.

پیش از رای گیری، علاءالدین رفیع‌زاده به عنوان نماینده دولت در دفاع از این لایحه عنوان کرد: تغییر ساعت رسمی کشور که تحت عنوان ساعت تابستانی مطرح می‌شود، در بیش از ۷۰ کشور اجرا می‌شود که سبب صرفه جویی در انرژی، کاهش بار اوج مصرف، هماهنگی با سبک زندگی اسلامی و بهبود زندگی مردم می‌شود و این راهکار تا دو سال پیش در کشور اجرا می‌شد.

وی گفت: بر اساس نظر تخصصی وزارت نیرو، اگر دولت اجازه جابه‌جایی ساعت را داشته باشد، میزان صرفه جویی از هزار تا هزارو ۵۰۰ مگاوات در روز برای دولت کمک کننده خواهد بود تا میزان ناترازی جبران شود.

غلامرضا میرزایی نماینده مردم بروجن در مجلس در مخالفت با دوفوریت این لایحه بیان کرد: تنظیم ساعت در اختیار خود دولت است و دولت می‌تواند طبق قانون حضور کارکنان در دستگاه‌های مختلف را تنظیم کند و نیاز به این نیست که لایحه جدید در این باره بیان شود.

محمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس نیز در موافقت با این لایحه اظهار کرد: این لایحه نقش موثری در کاهش خاموش‌ها و رفع ناترازی انرژی دارد و بهتر است بدون نگاه سیاسی، به این موضوع توجه شود.

جبار کوچکی‌نژاد درمخالفت با درخواست دو فوریت لایحه ذکر شده، عنوان کرد: تصویب قانون ثبات ساعت در سال ۱۴۰۱ باعث خوشحالی مردم شد، در همین قانون به دولت این اختیار داده شد که با توجه به شرایط آب و هوایی و منطقه ساعت کار ادارات را تغییر و به استانداران مجوز اجرای آن را دهند.

مهرداد گودرزوند چگینی هم به عنوان موافق لایحه افزود: سال گذشته دولت ساعت بانک‌ها را از ۷ صبح به ۶ منتقل کرد که باعث ایجاد سرگردانی و مشکلات زیادی برای مردم شد.

محمدباقر قالیباف نیز در جریان رسیدگی به دو فوریت لایحه ذکر شده، ذکر کرد: تغییر ساعات ادارات در اختیار دولت است و اکنون دولت می‌خواهد این اختیار را در خصوص تغییر ساعت کشور داشته باشد.

این خبر چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 1

منبع گروه خبر امواج‌برتر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * مشخص شده‌اند.