محققان کشور موفق به طراحی سامانهای قابل حمل به صورت پنل، باتری و واحد شارژ شدند که برق را از طریق نور خورشید ذخیره میکند.
به گزارش امواجبرتر به نقل از ایسنا، با توجه به هزینههای بالای انرژیهای فسیلی، استفاده از پنلهای خورشیدی در کشورهای فناور به راهبردی اجتنابناپذیر تبدیل شده است.
پکیج خورشیدی همراه، سامانهای است که به صورت پنل، باتری و واحد شارژ طراحی شده؛ سامانهای که برق را از طریق نور خورشید ذخیره میکند تا در طول شبانه روز و برای کارهایی که نیاز به برق است نظیر شارژ گوشی موبایل و تبلت و … از آن استفاده شود.
این سیستم به اندازهای قدرتمند است که میتواند از نخستین لحظه تابش نور خورشید تا غروب، یک پنکه زمینی را به آن وصل کرد و در تمام این مدت آن را روشن نگه داشت. همچنین وسیلهای کارآمد برای خانوادهها در زمانهایی چون قطعی برق یا اماکنی که دسترسی به برق ندارند، به شمار میرود.
این پکیج در سه مدل ۵۰ وات، ۱۰۰ وات و ۱۰۰ وات پلاس طراحی شده است که در مدل ۱۰۰ وات آن میتوان تا ۱۰۰ آمپر باتری جداگانه به آن وصل کرد و خدمات بیشتری در طول شبانه روز از آن گرفت.
از امکانات این دستگاه میتوان به سه عدد پنل ۵۰ وات منوکریستال همراه با پایه نگهدارنده، سه عدد لامپ ۷ وات با نوردهی بالا به طول سیم ۴ متر همراه با کنترل قطع و وصل روشنایی بر روی دستگاه و سرپیچ اشاره کرد.
این دستگاه همچنین از دو عدد یو اس پی جهت شارژ موبایل و تبلت با قابلیت اتصال باتری خارجی برخوردار است. صفحه نمایش این دستگاه با نور پس زمینه قادر است اطلاعاتی همچون ولتاژ باتری، اتصال پنل و نمایشگر خروجیها را نشان دهد.
از اهمیتهای دیگر این دستگاه، سادگی حمل آن است که زمینههای کاربردی بسیاری را فراهم کرده است. این دستگاه حتی برای کسانی که در وضعیتهای خاص اقلیمی نظیر جنگل و بیابان اشتغال دارند نیز کارآمد بوده و آنها میتوانند تا چند سال از این وسیله استفاده کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، این پکیج خورشیدی کارآمد با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به تولید رسیده است.
دیدگاهتان را بنویسید.