تولید موتورهای فوق کم‌مصرف کولر آبی برای کاهش ناترازی انرژی

تولید موتورهای فوق کم‌مصرف کولر آبی برای کاهش ناترازی انرژی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده‌اند با تولید دو محصول «اینورتر موتور القایی» و «اینورتر موتور براشلس» مورد استفاده در کولرهای آبی، گامی مهم در جهت بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعت بردارند.


به گزارش امواج‌برتر و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امروزه تولید کولرهای آبی با موتورهای فوق کم‌مصرف BLDC با هدف کمک به حل مشکل ناترازی انرژی، مورد حمایت ویژه دولت قرار گرفته و شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان مختلفی در این زمینه فعال هستند.


یک شرکت دانش‌بنیان با ورود به موضوع طراحی سیستم‌های کنترل هوشمند ویژه دستگاه‌های تهویه مطبوع، موفق شده است با تولید دو محصول اینورتر موتور القایی و اینورتر موتور براشلس مورد استفاده در کولرهای آبی، گامی مهم در جهت بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعت بردارند.


وی، حل چالش‌های ناترازی انرژی از طریق تولید اینورترهای کولرهای آبی را از اولویت‌های این شرکت دانست و عنوان کرد: سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق در سال 1402 مامور و موظف به طراحی و تصویب استانداردهای مناسب برای تولید سیستم‌های تهیه مطبوع شد و به روزرسانی 20 میلیون فقره کولر آبی مستهلک با موتورهای فوق کم‌مصرف، در دستور کار قرار گرفت. اما از آن‌جا که این موتورهای کم‌مصرف صرفا با اینورترها کار می‌کنند بنابراین این دو محصول لازم و ملزوم یکدیگر هستند. شرکت ما چهارمین شرکتی بود که این مدل از اینورتر ویژه کولرهای آبی در کشور تولید کرد.


دلیری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان، افزود: این محصول تولید شده با استانداردهایی که در سال 1402 برای الکتروموتورهای BLDC در نظر گرفته شده بی‌چون و چرا سازگار است. مصرف برق موتورهای قدیمی کولر آبی هفت‌هزار موجود در بازار در دور کند و تند آن به ترتیب چهار و شش تا هشت آمپر است. در حالی که کولرهای آبی جدید با بهره‌مندی از موتور و اینورترهای این شرکت در دور نهایی جریانی معادل سه الی سه و نیم آمپر مصرف می‌کند که نیم آمپر از کمترین میزان مصرف موتورهای قدیمی در کولرهای آبی معمولی هم کمتر است.


دلیری، با بیان به اینکه تولید اینورترها به صورت ویژه برای صادرات مناسب نیست، در خصوص برنامه‌های این شرکت برای توسعه تولید و صادرات محصولاتشان اعلام کرد: هماهنگ شدن اینورترها با موتور از ضروریات صادرات این محصول محسوب می‌شود. اینورتر و موتور به صورت پکیج به کشور سوم، صادر می‌شود. البته در حال حاضر با چند شرکت داخلی تولیدکننده الکتروموتورهای BLDC برای صادرات مشترک موتور و اینورتر به عراق و افغانستان که از مشتریان بالفعل این محصولات هستند، همکاری‌هایی در بخش صادرات انجام شده است.

این خبر چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

منبع گروه خبر امواج‌برتر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * مشخص شده‌اند.