تاکید رییس جمهور برای گذری راحت از تابستان با مصرف بهینه آب و برق

تاکید رییس جمهور برای گذری راحت از تابستان با مصرف بهینه آب و برق

رییس‌جمهور با تقدیر از وزارتخانه‌های نفت و نیرو که برای تامین انرژی و گذر از زمستان سخت امسال تلاش کردند، بیان کرد: در حال حاضر، کشور با تنش شدید آبی مواجه است و اگر راهکاری برای آن پیدا نکنیم، شرایط سختی خواهیم داشت. بنابراین، باید از همین حالا برای مصرف بهینه آب، برق و سایر منابع برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش امواج‌برتر و به نقل از پاون، مسعود پزشکیان با تاکید بر بایستگی اصلاح الگوی مصرف اعلام داشت: یکی از مشکلات ما، مصرف نامناسبی است که در بسیاری از موارد بدون آگاهی انجام می‌شود. عادت کرده‌ایم که بیش از نیاز مصرف کنیم، درحالی‌که می‌توانیم با اصلاح این روند، هم از ضررهای بعدی جلوگیری کنیم و هم منابع را بهتر مدیریت کنیم.


رییس‌جمهور با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای بهینه‌سازی مصرف انرژی تصریح کرد: با کارهایی که اکنون در حال انجام است و پروژه‌های بزرگی که در حال شکل‌گیری است، شاهد تحولات مهمی در زمینه برق، نفت و گاز خواهیم بود.


پزشکیان بر اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تاکید و ذکر کرد: یکی از راه‌های اساسی برای افزایش بهره‌وری، توسعه انرژی‌های پاک است. برنامه‌ریزی شده که بیش از 30 تا 40 هزار مگاوات انرژی از طریق نیروگاه‌های خورشیدی و بادی تأمین شود. اگر بتوانیم میزان استفاده از این انرژی‌ها را افزایش دهیم، می‌توانیم گرمایش و سرمایش را نیز از طریق منابع تجدیدپذیر تامین کنیم.


وی همچنین در ادامه با تاکید بر تاثیر این سیاست‌ها بر اقتصاد کشور اضافه کرد: اگر بتوانیم مصرف داخلی را بهینه کنیم و وابستگی به سوخت‌های فسیلی را کاهش دهیم، ذخایر نفت و گاز را با شرایط بهتری در بازارهای جهانی عرضه خواهیم کرد. این موضوع، هم درآمد ارزی کشور را افزایش می‌دهد و هم به پایداری اقتصادی کمک می‌کند.


پزشکیان با قدردانی از تمام بخش‌هایی که در مدیریت انرژی و منابع کشور نقش داشته‌اند، بیان کرد: خدا قوت می‌گویم به همه عزیزانی که در مجموعه نفت، وزارت نیرو و استانداری‌ها تلاش و به ما کمک کردند تا از زمستان سخت امسال عبور کنیم. از صداوسیما هم تشکر می‌کنم که با تبلیغات و اطلاع‌رسانی، مردم را در جریان وضعیت قرار دادند و به کنترل شرایط کمک کردند.


رییس‌جمهور همچنین با اشاره به چالش‌های پیش‌رو در حوزه آب و برق اعلام کرد: برای تابستان هم باید همین مسیر را ادامه دهیم. در حال حاضر، کشور با تنش شدید آبی مواجه است و اگر راهکاری برای آن پیدا نکنیم، شرایط سختی خواهیم داشت. بنابراین، باید از همین حالا برای مصرف بهینه آب، برق و سایر منابع برنامه‌ریزی کنیم. اگر این اقدامات را جدی نگیریم، حتی اگر بهترین طرح‌ها را هم داشته باشیم، زمان کافی برای جبران نخواهیم داشت.

این خبر چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

منبع گروه خبر امواج‌برتر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * مشخص شده‌اند.