معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی عنوان کرد: میزان تولید برق نیروگاههای حرارتی کشور در طی سال گذشته با رشد 2.1 درصدی و ثبت رکوردی جدید از مرز 350 میلیون مگاوات ساعت عبور کرد.
به گزارش امواجبرتر و به نقل از پاون، ناصر اسکندری با بیان به اینکه سوخت معادل مصرفی برای انجام شدن این میزان افزایش تولید تنها 9دهم درصد بیشتر از سال قبل از آن بوده است، گفت: مصرف سوخت کمتر برای تولید انرژی بیشتر نمایانگر آن است که نیروگاههای کشور و مجموعه وزرات نیرو به سمت افزایش راندمان، استفاده از نیروگاههای راندمان بالا و توسعه بخش بخار نیروگاههای سیکلترکیبی کشور در حال حرکت هستند.
وی با توجه به اینکه تولید برق سال گذشته نیروگاههای حرارتی با رشد 2.1 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به 351 میلیون مگاوات ساعت رسیده است، افزود: از این میزان تولید 57.6 درصد آن مربوط به واحدهای سیکلترکیبی(راندمان بالا) است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش 2.1 درصدی نسبت به مدت همسان سال قبل از آن به 202 میلیون مگاوات ساعت رسیده است.
اسکندری با اشاره به اینکه سهم بیشتر تولید برق سال گذشته نیروگاههای حرارتی بر عهده واحدهای سیکلترکیبی با راندمان بین ۴۵ تا ۵۵ درصد بوده است، ذکر کرد: نیروگاههای سیکلترکیبی به عنوان واحدهای تولیدکننده برق دوستدار محیطزیست شناخته میشوند. در این نیروگاهها تبدیل واحدهای گازی به سیکلترکیبی از کارآمدترین روشهای بهبود راندمان نیروگاههای حرارتی کشور به شمار میآید که نهتنها برای صنعت برق، بلکه برای محیطزیست و صرفهجویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سالهای آینده شاهد نشانههای گسترده آن خواهیم بود.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد تولید برق کشور بر عهده نیروگاههای حرارتی است، افزود: میزان تولید برق واحدهای گازی در طول سال گذشته با افزایش 4.4 درصدی نسبت به سال قبل از آن به 67 میلیون مگاوات ساعت و سهم تولید واحدهای بخاری نیز به 82 میلیون مگاوات ساعت رسیده است.
دیدگاهتان را بنویسید.